Personvern
Denne personvernerklæringen inneholder en beskrivelse av hvordan Matmegleren behandler personopplysninger på våre nettsteder.
Hos Matmegleren har vi som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet. På bakgrunn av funksjonalitet og brukeropplevelse samler vi inn informasjon fra deg som besøker nettsiden vår. Denne informasjonen benytter vi til å optimalisere innholdet på nettsiden vår, se på bruksmønster og tilpasse målrettet annonsering. For å gjøre dette benytter vi informasjonskapsler, også kjent som cookies, som du kan lese mer om nedenfor. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 første ledd). Det er daglig leder i Matmegleren som er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.


Nettstedets eier og kontaktopplysninger

Matmegleren AS
Org nr: 879 670 012
Storsandveien 44
7224 Melhus
Telefon: 72 87 70 70
E-post: post@matmegleren.no


Følgende informasjonskapsler brukes på dette nettstedet

Kilde: Increo / Wondercode Formål: Håndtere status gjennom ditt besøk på nettsiden. Informasjonskapsler: ASP.NET_SessionID Varighet: Session Kilde: Google Analytics Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker. Informasjonskapsler Google: _unam, _utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz, _ga, gat. Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google.

Kontaktskjema

Når du fyller ut vårt kontaktskjema lagrer vi denne informasjonen i vår database. Denne informasjonen vil ligge lagret så lenge det vil være relevant for oss å ta vare på den, for å yte bedre kundeservice. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljer lenger enn nødvendig.


Nettsidestatistikk

For å optimalisere og videreutvikle nettsiden vår samler vi inn nødvendig informasjon om ditt besøk på matmegleren.no. Dette innebærer blant annet informasjon om hvilken nettleser du bruker, samt operativsystem, skjermstørrelse, enhet og besøkets varighet. Denne informasjonen lagres hos tredjeparter som Google Analytics, og vil ligge lagret der i den perioden som er spesifisert av disse tjenestene. Informasjonen benyttes kun for intern gjennomgang i forbindelse med optimalisering av nettstedet, og den deles ikke med utenforstående.


Personlige opplysninger

I forbindelse med kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold, gjennom for eksempel å svare på forespørsler, utføre ordre eller gi deg adgang til kundenettet. Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi også ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig. Dette for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.


Deaktivering og sletting av informasjonskapsler

Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. På nettvett kan du lese om hvordan det kan gjøres. 

Hvilke personopplysninger samles inn

Matmelgeren selger kun til bedriftskunder. Når et kundeforhold opprettes av en bedriftskontakt med fullmakt, registreres bedriftskontaktens personopplysninger som navn, e-post og telefonnummer. Når kjøp betales med kort behandles kredittkortopplysninger for å kunne verifisere betalingen. Kredittkortopplysninger lagres til bruk for senere kjøp bare dersom bedriftskontakten har samtykket til dette.


Hva brukes personopplysningene til

Formålet med Matmeglerens behandling av personopplysninger er å kunne gjennomføre en avtale om kjøp, betaling og levering, for eksempel ved å kunne kommunisere om leveranser, avvik og driftsmeldinger på SMS og epost. Dersom du avslutter ditt kundeforhold, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret. Dersom ditt kundeforhold har vært passivt i tre mnd., slettes basis personopplysninger utover navn og adresse.

Endringer

Matmegleren kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på vår nettbutikk.


Saksbehandling og arkivering

Det registreres ulike typer informasjon i vårt saksbehandlingssystem. Dette er opplysninger som navn, epost og telefon, samt annen relevant informasjon som fremgår av henvendelsen. Registrering, lagring og oppbevaring skjer i henhold til arkivlovgivningen.

Utlevering av personopplysninger, herunder databehandlere
Matmegleren utleverer personopplysninger til enkelte leverandører og benytter flere databehandlere for å behandle personopplysninger i henhold til de formål som er beskrevet over. Matmegleren har inngått utleveringsavtaler og databehandleravtaler med disse i tråd med gjeldende personopplysningslovgivning.


Dine rettigheter

henhold til gjeldende personopplysningslovgivning har du blant annet rett til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger om deg. Har du spørsmål om hvordan vi behandler personopplysninger kan du sende oss en epost post@matmegleren.no  Du kan også stille spørsmål om personvern til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no, telefon: 22 39 69 00.
 
 
Noen av våre kunder
content for Quote: Personvern
Noen av våre kunder
Gå til innholdet