Logistikkløsninger

Matmegleren tilbyr full digital håndtering av hele prosessen fra skanning ved mottak til lagring og utskipning. Dette gir 100% kontroll på beholdning, holdbarhetsdatoer, parti, rullering og sporing. Vi er også klar for å motta og sende EDI meldinger.
Våre tjenester omfatter en komplett logistikkløsning fra innhenting i inn og utland til levering hos kunde, uavhengig av destinasjon. Matmegleren er en del av et landsomfattende transportnett, og har høye leveringsfrekvenser. Vi samarbeider tett med både Bring og Bring Ekspress. Vår spesialitet er høy fleksibilitet og skreddersydde løsninger for spesielle behov. Vi har systemer som håndterer alle typer volum, fra stykkgods til hele paller og kombinasjoner. Fra produkter med kort holdbarhet til non food.
Matmegleren er en kjedenøytral distributør og leverer til samtlige dagligvarekjeder. Vår kundeportefølje består av små og mellomstore bedrifter i tillegg til landsdekkende kjeder som Coop, Bunnpris og Big Bite med leveranser to ganger i uken.
5214